Onbeperkt feest tijdens Talant avond Kollumer Katdagen

Gepubliceerd op 27 april 2019 om 18:24

KOLLUM - Een avond vol muziek en dans zetten artiesten van Talant, Wil en anderen tijdens de Kollumer Katdagen een mooi muzikaal programma neer. Donderdag 25 april traden ze op. De artiesten – met een verstandelijke beperking – weten uit ervaring dat zij het publiek kunnen verrassen en ontroeren.

Het publiek kon zich klaarmaken voor een feestavond met muzikale meezingers, sierlijke dans, opzwepende slagwerkers en indrukwekkende dichtkunst. Het is een feest voor mensen met en zonder beperking. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

De artiesten:
Syncoop: Muzikale groep met opzwepende slagwerkers van Talant onder muzikale leiding van Douwe Bouma.
Kleine kracht: Groot koor uit Dokkum en omgeving met mooie meezingers op hun repertoire. Notenkrakers: Bijzondere groep van 10 keyboardspelers die gelijktijdig mooie melodieën spelen. Koor Buitengewoon: Dit koor werd bekend door hun Culturele Hoofdstadlied en trad zelfs op in het Italiaanse Palermo. Lisa de Vries: Schitterende danseres die haar talent ontwikkelde tijdens theaterprogramma’s in het kader van LF2018. Ronald Varwijk: Ongekend dichter; met zijn improvisatie weet hij menigeen treffend te raken. Mariëlle van Leeuwen: Schrijft ontroerende gedichten over actuele gebeurtenissen.

Foto’s Sake Beerstra

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.